Koření Fermentovaný pepř
Unikátní - to je to správné slovo, které nejlépe vystihuje fermentovaný pepř z hlediska výroby i chuti.
CENA ZA 100 g 500,00 Kč/100 g
VÝROBCE Ankerkraut
DOPORUČENÉ POUŽITÍ Univerzální
HMOTNOST 60g
300 Kč
- +

Fermentovaný pepř

Kuličky tohoto pepře nejsou po sběru sušeny, ale fermentovány mořskou solí. Výsledek tohoto procesu vás překvapí svou jemnou, svěží a křupavou konzistencí a dosud nepoznanými pepřovými vůněmi. Ne nadarmo se mu přezdívá "kaviár mezi pepři" a neměl by chybět v kuchyni každého gurmána.

Složení:

černý pepř (74%), mořská sůl

Doporučení:

Tento pepř nepatří ani do mlýnku, ani do vaření, ale přímo na vámi servírovaný pokrm. Slušet bude rybám, mořským plodům, salátům, vaječným pokrům a velice se hodí k hovězímu carpacciu.

Skvělý je nadrcený nožem smíchaný s limetovou šťávou.