Žebra na polévku
Vaření VAŘENÍ
Telecí maso, přední Žebra na polévku
Telecí vývar je v chuti jemnější než hovězí, takže ho jistě ocení děti a dobře poslouží jako základ smetanových omáček.
CENA ZA 1 kg 150 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Žebra na polévku

Připrava vývaru se nikdy nesmí uspěchat. Založte jej večer, pusťte na nejmenší stupeň, přiklopte pokličkou a ráno vás probudí lahodná vůně linoucí se z kuchyně. Pomalý hrnec je ideální volbou. Tajnou ingrediencí šéfkuchařů pro polévku telecích kostí a masa je přidání pórku.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT