Vyzrálé Hovězí maso

Bio hovězí maso ze Šumavy pro Vás!

Každá pastvina pro naše zvířata je pečlivě vybírána tak,aby měly krávy ty nejlepší podmínky pro život. Spousta šťavnatého krmení plného bylinek, dostatek pohybu a sluníčka, voda z přirozených zdrojů a láskyplná každodenní péče zaručuje jen tu nejvyšší kvalitu Hovězího masa z podhůří Šumavy. Přesvědčte se sami na křehkém steaku či lahodné omáčce.

"Čerstvé hovězí maso" nepatří do kuchyně, ale do zrací komory nebo chladícího boxu. To už dnes ví každé malé dítě. A proto necháváme naše hovězí maso zrát pod dohledem zkušeného řezníka nejprve suchou cestou - zavěšené v celých čtvrtích v chladících boxech nejméně 21 dní. Maso sice ztratí značnou část vody, až 1kg denně, ale jeho chuť se zkoncentruje, povolí posmrtná ztuhlost a svalová vlákna se uvolní. Výsledkem je pak tmavé, křehké, štavnaté maso s výraznou plnou chutí, které se Vám téměř rozpadne na jazyku.

Jednotlivé partie jsou poté zavakuovány do menších balíčků, kde pokračuje proces zrání  mokrou cestou - již bez přístupu vzduchu ale stále za přísných teplotních podmínek. V této fázi již najdete maso u nás na prodejně.

Zrání masa mokrou cestou může probíhat i u Vás doma! Jednoduchá pravidla Vám vysvětlíme u nás na prodejně.

Takto opečovávané kousky masa zajistí Vám i Vaší rodině a přátelům  nejeden kulinářský zážitek!