Koření Pit Powder Beef
Ať už na hrudí, žebra nebo klasickou pečeni - skvělý mix pro hovězí maso!
HMOTNOST 50g
DOPORUČENÉ POUŽITÍ Hovězí maso
DOPORUČENÉ POUŽITÍ Jehněčí maso
VÝROBCE Ankerkraut
40 Kč/ks
- +

Pit Powder Beef

„Beef“ v názvu naznačuje vše: hovězí žebra, hrudí, boky nebo dokonce méně výrazné steaky. Tato směs byla vyvinuta ve  spolupráci s Thorstenem Brandenburgem, barbecue legendou. Mimochodem, Pit Powder Beef je Thorstenův osobní tajný recept na Pečené hovězí hrudí a přesvědčil o jeho kvalitě nejen přátele a účastníky jeho grilovacích kurzů, ale také rozhodčí v BBQ soutěžích. Jako klasické suché naložení je jeho použití velmi snadné a hodí se také k jehněčímu masu.

Složení:

Mořská sůl, třtinový cukr, černý pepř, cibule, česnek, sladká paprika, bazalka, koriandrová semínka, tymián, bobkový list, kmín, uzené chalapeňo

Dávkování:

50 g na 2 kg masa