Hovězí maso, přední Přední
Přední maso je tvořeno zejména menšími svaly, které v bohaté míře obsahují vazivo a jsou tučnější.
CENA OD 110 Kč
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 21 dní se můžete těšit

Přední

Přední maso je ideální maso na pozvolné vaření a dušení, nejlépe v pomalém hrnci. Dlouhá hrubá vlákna se postarají o příjemnou strukturu masa, lehké mramorování tukem zajistí šťavnatost a křehkost a vazivo, které se rozpustí během dlouhého vaření, dodá omáčce sílu a výraznou chuť.

Maso z přední části zvířete lze upravovat variabilně, také hodí se pro semletí a výrobu hamburgerů.

Pravý sloupec