Holubička
Pečení PEČENÍ Grilování GRILOVÁNÍ Steak STEAK
Hovězí maso, steaky Holubička
Zvláštně tvarovaný sval je výjimečnou částí velkého ořechu, má povrchové krytí lojem, jemné mramorování a středně hrubá vlákna – ideální kombinace na grilování
CENA ZA 1 kg 310 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Holubička

Sval připomínající tvarem křídlo holubice je též nazýván jako "kavalírka" či „tri tip roast“ se nachází u velkého ořechu a květové špičky. Doporučujeme grilovat vcelku a následně přes vlákno krájet na menší plátky.
Ideální na šťavnaté steaky, na minutky - pokrájená na nudličky a krátce orestovaná, na přípravu závitků či plátků.