Hovězí maso, steaky Husička
Husička je tvarem maso nápadně podobné vepřové panence. Je libová a její svalovina je velmi jemná, skoro jako by ani neměla vlákna.
CENA ZA 1 kg 390 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 38 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 20 dní se můžete těšit

Husička

Jedná se o podlouhlý sval na přední pleci, který je uložen pod vrstvou kližky. Jde o kousíček masa o nižší hmotnosti - většinou jen okolo 0,5 kg. Je to super jemné maso, hodí se na přípravu minutek, carpaccia, tataráku. Stačí ji nakrájet na nudličky a krátce orestovat. Vyzrálá se hodí na drobné steaky ve tvaru medailonků. Doporučená úprava je „well done“.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT