Hovězí maso, steaky Lopatkový plátek
Díky tomu, že zvíře tento sval téměř nepoužívá k pohybu, je tento téměř neznámý kousek masa opravdu velmi křehký.
CENA ZA 1 kg 300 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 41 dní se můžete těšit

Lopatkový plátek

Je dlouhý obdélníkový sval sejmutý z vrchní plochy lopatky při kostění plece. Lze jej upravovat několika způsoby, ideální volba pro dušení, pečení nebo v případě vyzrálého kousku také na grilování. Díky jeho pravidelnému tvaru z něj naporcujete stejně velké kousky. Lze jej samozřejmě upravovat i vcelku a krájet těsně před servírováním. Udělejte si svoji oblíbenou omáčku, plátek upečte se zeleninou nebo položte na gril.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT