Jazyk
Vaření VAŘENÍ Uzení UZENÍ
Telecí droby Jazyk
Že byste měli vzít do úst něco, co už tam jednou bylo? Rozhodně ano!
CENA ZA 1 kg 200 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Jazyk

I přes svoji prvotní tuhost je jazyk tím nejjemnějším a nejlahodnějším kouskem masa z celého zvířete. Pokud jazyk před vařením ještě vyudíte, povýšíte jej na exkluzivní lahůdku. Jazyk, ať už syrový, nebo vyuzený, je nutné pozvolna vařit alespoň 2 hodiny. Pak oloupat a nakrájet na plátky.

Podáváme jej se sardelovou pastou, bramborovou nebo hrachovou kaší či křenovou omáčkou. Můžete jej sníst samozřejmě jen tak, s hořčicí a křenem.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT