Telecí maso Oháňka
Obyčejný kus ocasu s trochou masa, ze kterého uvaříte ten nejlepší vývar široko daleko.
CENA ZA 1 kg 220 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.

Hovězí oháňka

Díky svým unikátním vlastnostem si našla stálé místo v kuchyních opravdových znalců – od šéfkuchařů luxusních restaurací až po babičky ze Šumavy. Díky krátkým svalovým vláknům a spoustě kolagenu se maso jen rozplývá. Nejsilnějšího vývaru dosáhnete tím, že oháňku i zeleninu na sucho opečete v troubě a až následně zalijete studenou vodou a pomalu táhnete den, dva.

Z oháňky ale můžete připravit i netradiční pokrm, když ji budete pomalu dusit ve víně či ji pomalu upečete s kořenovou zeleninou.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT