Hovězí maso Flank steak
V poslední době více a více oblíbený kousek masa na grilování. Pochází z nejlibovější části pupku, někdy je také nazýván jako „zrcátko“.
CENA ZA 1 kg 440 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 37 dní se můžete těšit

Flank steak

Je vhodný na grilování, steaky a minutky. Má velmi výrazné mramorování a delší hrubá svalová vlákna. Chuť je výrázná, maso šťavnaté.

Doporučujeme pro úpravu „rare“ nebo „medium rare“. Ideálně jej grilujeme vcelku a na prkénku krájíme pod úhlem na tenoučké plátky přes vlákno. Podávejte s karamelizovanou červenou cibulí na tymiánu.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT