Flank steak
Grilování GRILOVÁNÍ Steak STEAK
Hovězí maso Flank steak
V poslední době více a více oblíbený kousek masa na grilování. Pochází z nejlibovější části pupku, někdy je také nazýván jako „zrcátko“.
CENA ZA 1 kg 350 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Flank steak

Je vhodný na grilování, steaky a minutky. Má velmi výrazné mramorování a delší hrubá svalová vlákna. Chuť je výrázná, maso šťavnaté.

Doporučujeme pro úpravu „rare“ nebo „medium rare“. Ideálně jej grilujeme vcelku a na prkénku krájíme pod úhlem na tenoučké plátky přes vlákno. Podávejte s karamelizovanou červenou cibulí na tymiánu.