Hrudí
Vaření VAŘENÍ Dušení DUŠENÍ Pečení PEČENÍ
Hovězí maso, přední Hrudí
Velice podceňovaný kousek hovězího předního. Z tohoto levného kousku masa uvaříte skvělou polévku, klasickou omáčku, pečeni a v případě dobře odleželého kousku také pochoutku z grilu.
CENA ZA 1 kg 150 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Hrudí

Hrudí je jedno z nejuniverzálnějších kousků masa, které na zvířeti najdeme. Můžete ho vařit společně s kostmi na vývar a použít do polévky, či ho sníst jen tak s chlebem, křenem a hořčicí, lze jej také dlouho péct na česneku a cibuli, nebo naplnit a upéct jako roládu. A pokud je dobře vyzrálé, lze jej také grilovat vcelku.