Hovězí maso, přední Plec
Ideální kousek pro pozvolné zimní vaření. Plec je plná chuti a šťavnatější než zadní partie. Můžete i dusit, péct, nebo ji umlýt na mlýnku.
CENA ZA 1 kg 230 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 75 dní se můžete těšit

Hovězí plec

Středně hrubá svalová vlákna protkaná nitkami tuku a vazivovými vlákny předurčují plec pro dlouhé dušení nebo pečení. Můžete ji upravovat vcelku na zelenině nebo houbách, pokrájená na kostky bude skvělá do guláše nebo perkeltu. Plec se hodí také na mletí na přípravu karbanátků, hamburgerů nebo kuliček.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT