Hovězí maso, přední Krk
Šťavnatý, tukem prorostlejší kousek masa s hrubšími vlákny na dlouhé a pomalé dušení nebo vaření.
CENA ZA 1 kg 300 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 41 dní se můžete těšit

Krk

Krk je ideální maso na pozvolné vaření a dušení, nejlépe v pomalém hrnci. Dlouhá hrubá vlákna se postarají o příjemnou strukturu masa, lehké mramorování tukem zajistí šťavnatost a křehkost a vazivo, které se rozpustí během dlouhého vaření, dodá omáčce sílu a výraznou chuť. Francouzi z krku vaří tolik proslulé Hovězí po burgundsku.

Krk se také hodí pro semletí a výrobu hamburgerů.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT