Hovězí maso, přední Žebra
Američané hovězí žebra milují a připravují je na grilu v létě i v zimě. Je načase pozvat rodinu, přátelé a společně objevit jejich báječnou chuť.
CENA ZA 1 kg 160 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 41 dní se můžete těšit

Žebra na pečení

Nenechte se mýlit, i přes dlouhou dobu zrání je maso mezi žebry tuhé. Na žebra proto nelze spěchat. Trpělivost se vyplácí a pokud jim dopřejete den dva odpočinku v poctivé marinádě a pár hodin na nízký stupeň v troubě nebo grilu, nebudete litovat. Snad jen toho, že jste si nepřipravili víc ubrousků.

Žebra zazáří ve sladkých a sladko-pálivých marinád. Nebojte se použít med, třtinový cukr, melasu nebo javorový sirup v kombinaci s černým pivem, těžkým výrazným vínem nebo pravým jablečným ciderem. Česnek, sůl, pepř, chilli, bylinky, worcester a rajčatový protlak jsou samozřejmostí.

Ve vodě s kořením doměkka uvařená v kombinaci s křenem a hořčicí jsou také nesmírnou delikatesou.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT