Hovězí maso, přední Podplečí
Je libo rozpadající se pečínku, či steak plný šťávy? Podplečí je přesně ten správný kousek.
CENA OD 110 Kč
DOBA ZRÁNÍ 30 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 2 dny se můžete těšit

Podplečí

Nádherně prorostlý kus masa, který se nachází mezi krkem a roštěnou. Z obojího si bere jen to nejlepší. Lze jej dusit či pomalu péct, ale steakový machři z vyzrálého kousku dokáží vykouzlit i parádní steak. Výrazné mramorování totiž zajistí, že tohle maso nebude nikdy vysušené.

Doporučujeme jej také na tzv. trhané hovězí. Pomalu a dlouze pečené maso roztrhané vidličkou a smíchané s výpekem se stává hitem posledních let. Přidejte cibulové čatní a máte originální náplň do burgerů, baget, sendvičů nebo tortil.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT