Vyzrálé hovězí maso až ke dveřím. Kam doručujeme? OVĚŘIT DORUČENÍ
Hovězí maso, přední Podplečí
Je libo rozpadající se pečínku, či steak plný šťávy? Podplečí je přesně ten správný kousek.
CENA ZA 1 kg 220 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 30 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 13 dní se můžete těšit

Podplečí

Nádherně prorostlý kus masa, který se nachází mezi krkem a roštěnou. Z obojího si bere jen to nejlepší. Lze jej dusit či pomalu péct, ale steakový machři z vyzrálého kousku dokáží vykouzlit i parádní steak. Výrazné mramorování totiž zajistí, že tohle maso nebude nikdy vysušené.

Doporučujeme jej také na tzv. trhané hovězí. Pomalu a dlouze pečené maso roztrhané vidličkou a smíchané s výpekem se stává hitem posledních let. Přidejte cibulové čatní a máte originální náplň do burgerů, baget, sendvičů nebo tortil.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT