Hovězí maso, steaky Rump steak
Pravý rump steak se porcuje z horní části kýty, svalu nazývaného květová špička. To je přesně to místo na zadní partii, které zvíře téměř nenamáhá a díky tomu je rump steak libový a lahodný.
CENA ZA 1 kg 400 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 30 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 60 dní se můžete těšit

Rump steak

Maso je libové, proto je vhodné pro jakoukoliv tepelnou úpravu. Skvěle chutná zprudka opečený během pár minut na pánvi nebo ugrilovaný na uzavřeném grilu. Specifickou chuť rump steaku dokonale podtrhne jen trocha olivového oleje, sůl a pepř.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT