Rib eye steak
Pečení PEČENÍ Grilování GRILOVÁNÍ Steak STEAK
Vysoký roštěnec Rib eye steak
Král mezi steaky. Hlavním jeho trumfem je jeho bohaté mramorování tukem; a tuk, jak známo, nese chuť. Není třeba jej dlouho marinovat ani jinak dochucovat, díky tuku už je skvělý „od přírody“.
CENA ZA 1 kg 450 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Rib eye steak

Rib eye steak je porcovaný z vysokého roštěnce, který je poměrně málo namáhaným druhem svaloviny nacházející se mezi lopatkami. Steak je velmi chutný a šťavnatý díky vynikajícímu poměru tuku a masa. Doporučujeme krájet silnější plátky a úpravu „rare“ až „medium“.