Telecí maso, přední Ossobuco
Italská specialita, kterou si nemůžete nechat ujít.
CENA OD 165 Kč
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 81 dní se můžete těšit

Ossobuco

Jemná kližka na morkové kosti. Řez, který se u nás teprve zabydluje. Morek z kosti a klih spojujíci snopky svalů kližky se postarají o delikátní omáčku.

Ossobuco je potřeba před osmahnutím po krajích naříznout, aby se vám na pánvi nezkroutilo. Telecí ossobuco smažíme na přepuštěném másle s nadrobnou nakrájenou kořenovou zeleninou a podléváme bílým suchým vínem, můžeme dochutit petrželkou,sušenými rajčaty a kapary nebo hříbky.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT