Hovězí maso, zadní Ořech
Nejvyšší a nejměkčí část zadní kýty. Své uplatnění najde jako steak na grilu, jako závitky nebo roláda a zářit bude také jako tatarák.
CENA ZA 1 kg 380 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 38 dní se můžete těšit

Ořech

Pro všechny příznivce libového masa s univerzálním použítím je vhodný právě ořech ze zadní kýty. Celý sval má tvar připomínající právě tvar ořechu s lehkým tukovým krytím. Lze jej upravovat jak minutkovou úpravou, tak také pozvolným dušením. Při pečení buďte opatrní, aby maso nebylo příliš vysušené. Z naklepaných plátků lze vytvořit plněné závitky.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT