Hovězí maso, přední Loupaná plec
Tajemství chuti báječných omáček našich babiček a zároveň netradiční druh steaku na gril.
CENA ZA 1 kg 260 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 21 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 9 dní se můžete těšit

Loupaná plec

Přímo z lopatky se vylupuje tento jemně mramorovaný kousek masa se středovou šlachou. Kolagenová šlacha se dlouhým vařením rozpustí a předá svou intenzivní chuť do omáčky. Vyzkoušejte si z ní uvařit klasickou českou rajskou nebo koprovou omáčku. Nebojte se loupanou plec použít ani na svíčkovou na smetaně pro vzácnou návštěvu.

Steaky z plece

Z vyzrálého masa lze připravit drobné steaky, které jsou velmi oblíbené mezi známými šéfkuchaři: Top Blade steak - řez s vazivovou blánou uprostřed nebo Flat Iron steak - řez po vazivové bláně.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT