Hovězí maso, steaky Tabulový steak
Na první pohled krásně tvarované libovější steaky s pořádnou vrstvou tuku na jedné straně, který se po opečení doslova rozplývá na jazyku.
CENA ZA 1 kg 350 Kč/kg
DOBA ZRÁNÍ 30 dní
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
DOČASNĚ VYPRODÁNO Rezervujte si svůj vyzrálý kousek.
už za 60 dní se můžete těšit

Tabulová špička

Tabulová špička je součástí několika svalů, které tvoří zadní kýtu. Nachází se nahoře, blíže k oháňce a není tolik namáhaná jako jiné svaly ze zadní partie. Způsobů zpracování Tabulové špičky je několik: můžete ji vařit jako typický německý Tafelspitz. Péct vcelku v troubě nebo grilu jako brazilskou Picanhu, kdy do jemné mřížky nařežete tukovou vrstvu, která dlouhým pečením zezlátne a vypečený tuk krásně ochutí maso. A samozřejmě také jako klasický steak.

 


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT