Tabulová špička
Vaření VAŘENÍ Pečení PEČENÍ Grilování GRILOVÁNÍ Steak STEAK
Hovězí maso, steaky Tabulová špička
Na první pohled krásně tvarované libovější steaky s pořádnou vrstvou tuku na jedné straně, který se po opečení doslova rozplývá na jazyku.
CENA ZA 1 kg 350 Kč/kg
SKLADOVÁNÍ 0-4°C
NAROZENO Na louce
VYKRMENO Trávou
PORAŽENO S úctou
PRODUKT JE DOČASNĚ VYPRODANÝ Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný.

Tabulová špička

Tabulová špička je součástí několika svalů, které tvoří zadní kýtu. Nachází se nahoře, blíže k oháňce a není tolik namáhaná jako jiné svaly ze zadní partie. Způsobů zpracování Tabulové špičky je několik: můžete ji vařit jako typický německý Tafelspitz. Péct vcelku v troubě nebo grilu jako brazilskou Picanhu, kdy do jemné mřížky nařežete tukovou vrstvu, která dlouhým pečením zezlátne a vypečený tuk krásně ochutí maso. A samozřejmě také jako klasický steak.